رئیس سازمان آتش نشانی پایتخت گفت: ۱۲۹ ساختمان در پایتخت فراتر از وضعیت نا ایمن دارند و اگر ناایمنی آنها رفع نشود به سرنوشت پلاسکو دچار میشوند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی داوری، امشب در گفتگوی ویژه خبری با موضوع «چرا ساختمانهای ناایمن تعیین و تکلیف نمیشوند»، اظهار داشت: ساختمانهای پایتخت رصد و بازبینی میشوند و نا ایمن بودن یک ساختمان پس از بازدیدها به دست میآید.
وی افزود: ساختمان مرتفع در پایتخت مداوم رصد میشود و بر اساس فعالیتهای و بازدیدهایی که کردهایم از حدود ۳۳ هزار ساختمان مرتفع در پایتخت حدود ۳۵۰۰ ساختمان دارای ناایمنی بیش از حد مجاز هستند.
داوری خاطرنشان کرد: ۱۲۹ ساختمان هم در پایتخت وضعیتی فراتر از نا ایمنی دارند و مانند ساختمانپلاسکو هستند و باید فوراً برای رفع ناایمنی این ساختمانها مداخله شود.
به گفته رئیس سازمان آتش نشانی پایتخت برخی از ساختمانهای نا ایمن این شهر بیش از ۱۰ اخطار دارد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا آتش نشانی فقط اخطار میدهد گفت: قانونی برای آتش نشانان فقط اخطار در نظر گرفته است، ابزار قانونی بیشتری برای مداخله نداریم.
داوری با اشاره به قانون مصوب سال ۳۴ در زمینه ساختمانهای ناایمن گفت: این قانون امروز جامعیت ندارد چراکه بافت شهری متفاوت شده است و مسائلی مانند بلاتکلیفی بین سرقفلی داران و مالکان برای ایمن کردن به وجود آمده است.
وی ادامه داد: در سال ۴۵ تمهیدات ایمنی برای یک ساختمان شرایط سادهای بود اما امروز شرایط فرق کرده و بسیار متفاوت شده است برای همین قانون باید بازنگری شود.
Friday, 13 September , 2024